Bild
Alltför ofta handlare hoppa in i "spelet" med online-handel med liten eller ingen förståelse för hur många handelsstrategier som faktiskt finns för att minimera sina risker och maximera avkastningen . Med lite ansträngning , men kan valutahandlare lära sig att utvinna fördelar av flexibilitet och den fulla kraften i upp-ned- handlas som en handel fordon . I denna mening har vi sammanställt gemensamt Dessa bilder visar , i hopp om att det förkortar inlärningskurvan och sätter dig i rätt riktning .

1 Den " Covered Call strategi

Förutom inköp av avtäckt samtal handel , kan du delta även i en täckt basanrop eller köp - skriva strategi . Med denna strategi , skulle du köpa tillgångar direkt , och samtidigt skriva ett samtal handel ( eller sälja ) på samma tillgångar . Deras volym av tillgångar som tillhör dig , bör antalet samtal avslut underliggande tillgångar motsvarande . Investerare använder ofta denna ställning när de har en kortsiktig position och en neutral uppfattning om tillgången , så att de genererar ytterligare vinster ( genom mottagandet av samtalet premien ) , eller för att skydda mot en potentiell nedgång i värdet på den underliggande tillgången .

2 Gift Put

I en gift Put strategi , köper en investerare som köper en viss tillgång ( t.ex. aktier ) ( eller har för närvarande ) , samtidigt en säljoption för ett motsvarande antal aktier . Investerare kommer att använda denna strategi när de tenderar uppåt på priset på tillgången och vill skydda sig mot eventuella förluster på kort sikt . Denna strategi fungerar i huvudsak som en försäkring , och sätter en lägre gräns , även om priset på tillgången plopp ner dramatiskt .

3 Bull ringa spridning

I en strategi som kallas " Bull Ring Spread ' , kommer en investerare köpa på ett samtal handlas till ett visst lösenpris och sälja samma antal samtal till ett högre lösenpris . Både samtal avslut kommer att ha samma underliggande säkerhet och utgångsmånad . Denna typ av vertikal spridning strategi används ofta när en investerare tenderar uppåt och förväntar sig en måttlig uppgång i priset på den underliggande .

4 Bear Put Spread

Björnen satte spridningen strategi är en annan form av vertikala uppslag . I denna strategi , kommer investeraren köper avslut samtidigt sätta på en speciell övning pris och kommer att sälja lika många ställer till ett lägre lösenpris . Båda handel skulle vara för samma basobjektet och har samma utgångsdatum . Denna metod används när näringsidkaren spekulerar om fallande trend och förväntar sig att priset på det Underliggande . Den erbjuder både begränsade vinster och begränsade förluster .

5 Skyddskrage ( hölje )

Den skyddskrage Strategin genomförs genom köp av en " out of the money " säljoption och skriva en köpoption är out of the money samtidigt för samma underliggande instrument ( t.ex. aktier ) . Denna strategi används ofta av investerare efter en lång position har upplevt betydande vinster i ett lager . På detta sätt , kan investerare få omfatta , utan sina aktier till försäljning .

6 Lång Straddle (samtidig köp)

En lång straddle trading strategi är när en investerare både ett samtal och en säljoption med samma handeln köper lösenpris , utgångsdatum och underliggande samtidigt . En investerare använder ofta denna strategi, om han eller hon anser att priset på den underliggande röra sig påtagligt , men är osäker på vilken riktning . Denna strategi gör det möjligt för investerare att behålla obegränsad vinst , medan förlusten är begränsad till kostnaden för de två optionskontrakt .

7 Lång Strangle

I en lång strypa alternativ strategi investerare köper ett samtal och säljoption med samma löptid och underliggande men med olika lösenpris . Den satte Lösenpriset blir generellt lägre än lösenpriset för köpoptionen kommer båda alternativen att vara utanför pengarna . En investerare som använder denna strategi , anser att priset på den underliggande tillgången kommer att lära sig ett bra drag , men det är osäkert i vilken riktning . Förlusterna begränsas till kostnaderna för båda alternativen , " stryper " är oftast billigare än " skrevar " , eftersom alternativen köps ut av pengarna .

8 fjäril Sprid

För alla strategier som tidigare det krävdes en kombination av två olika positioner eller transaktioner att använda . I en " butterfly spread " alternativ strategi , kommer en investerare kombinerar en strategi tjur sprids med en " bear spread " strategi , och använder tre olika lösenpris . Till exempel , en typ av " Fjäril Spread " köpa ett samtal ( säljoption) till den lägsta ( högsta ) lösenpris , och samtidigt sälja två samtal ( lägga ) På en högre ( lägre ) lösenpris , och därefter en slutlig samtal ( lägg ) möjlighet till en ännu högre ( lägre ) lösenpris .

9 Iron Condor

En ännu mer intressant strategi är Iron Condor . I denna strategi , håller investeraren samtidigt en lång och en kort position i två olika strypa strategier . Den " Iron Condor " är en ganska komplex strategi som definitivt tar tid att lära sig det och öva att behärska dem .

10th Iron Butterfly

Den sista alternativ strategi är Iron Butterfly . I denna strategi , är en investerare antingen en lång eller kort " bredbent " kombinerat med den samtidiga köp eller försäljning av en " strypa " . Även om det liknar en " butterfly spread " denna strategi är annorlunda eftersom den använder både samtal och sätter i motsats till varandra . Vinst och förlust är både begränsat inom ett visst intervall , beroende på lösenpriset för de alternativ som används . Investerare använder ofta alternativ " out of the money " i ett försök att minska kostnaderna och för att begränsa risken .

 


Comments
Leave a Reply

  Författare

  Mitt namn är Erik och jag är en näringsidkare. Jag älskar att visa människor hur handeln och tjäna pengar på nätet med binära optioner!

  Arkiv

  September 2013

  Kategorier

  Alle

   Kontakt