Bild
Alltför ofta handlare hoppa in i "spelet" med online-handel med liten eller ingen förståelse för hur många handelsstrategier som faktiskt finns för att minimera sina risker och maximera avkastningen . Med lite ansträngning , men kan valutahandlare lära sig att utvinna fördelar av flexibilitet och den fulla kraften i upp-ned- handlas som en handel fordon . I denna mening har vi sammanställt gemensamt Dessa bilder visar , i hopp om att det förkortar inlärningskurvan och sätter dig i rätt riktning .

1 Den " Covered Call strategi

Förutom inköp av avtäckt samtal handel , kan du delta även i en täckt basanrop eller köp - skriva strategi . Med denna strategi , skulle du köpa tillgångar direkt , och samtidigt skriva ett samtal handel ( eller sälja ) på samma tillgångar . Deras volym av tillgångar som tillhör dig , bör antalet samtal avslut underliggande tillgångar motsvarande . Investerare använder ofta denna ställning när de har en kortsiktig position och en neutral uppfattning om tillgången , så att de genererar ytterligare vinster ( genom mottagandet av samtalet premien ) , eller för att skydda mot en potentiell nedgång i värdet på den underliggande tillgången .

2 Gift Put

I en gift Put strategi , köper en investerare som köper en viss tillgång ( t.ex. aktier ) ( eller har för närvarande ) , samtidigt en säljoption för ett motsvarande antal aktier . Investerare kommer att använda denna strategi när de tenderar uppåt på priset på tillgången och vill skydda sig mot eventuella förluster på kort sikt . Denna strategi fungerar i huvudsak som en försäkring , och sätter en lägre gräns , även om priset på tillgången plopp ner dramatiskt .

3 Bull ringa spridning

I en strategi som kallas " Bull Ring Spread ' , kommer en investerare köpa på ett samtal handlas till ett visst lösenpris och sälja samma antal samtal till ett högre lösenpris . Både samtal avslut kommer att ha samma underliggande säkerhet och utgångsmånad . Denna typ av vertikal spridning strategi används ofta när en investerare tenderar uppåt och förväntar sig en måttlig uppgång i priset på den underliggande .

4 Bear Put Spread

Björnen satte spridningen strategi är en annan form av vertikala uppslag . I denna strategi , kommer investeraren köper avslut samtidigt sätta på en speciell övning pris och kommer att sälja lika många ställer till ett lägre lösenpris . Båda handel skulle vara för samma basobjektet och har samma utgångsdatum . Denna metod används när näringsidkaren spekulerar om fallande trend och förväntar sig att priset på det Underliggande . Den erbjuder både begränsade vinster och begränsade förluster .

5 Skyddskrage ( hölje )

Den skyddskrage Strategin genomförs genom köp av en " out of the money " säljoption och skriva en köpoption är out of the money samtidigt för samma underliggande instrument ( t.ex. aktier ) . Denna strategi används ofta av investerare efter en lång position har upplevt betydande vinster i ett lager . På detta sätt , kan investerare få omfatta , utan sina aktier till försäljning .

6 Lång Straddle (samtidig köp)

En lång straddle trading strategi är när en investerare både ett samtal och en säljoption med samma handeln köper lösenpris , utgångsdatum och underliggande samtidigt . En investerare använder ofta denna strategi, om han eller hon anser att priset på den underliggande röra sig påtagligt , men är osäker på vilken riktning . Denna strategi gör det möjligt för investerare att behålla obegränsad vinst , medan förlusten är begränsad till kostnaden för de två optionskontrakt .

7 Lång Strangle

I en lång strypa alternativ strategi investerare köper ett samtal och säljoption med samma löptid och underliggande men med olika lösenpris . Den satte Lösenpriset blir generellt lägre än lösenpriset för köpoptionen kommer båda alternativen att vara utanför pengarna . En investerare som använder denna strategi , anser att priset på den underliggande tillgången kommer att lära sig ett bra drag , men det är osäkert i vilken riktning . Förlusterna begränsas till kostnaderna för båda alternativen , " stryper " är oftast billigare än " skrevar " , eftersom alternativen köps ut av pengarna .

8 fjäril Sprid

För alla strategier som tidigare det krävdes en kombination av två olika positioner eller transaktioner att använda . I en " butterfly spread " alternativ strategi , kommer en investerare kombinerar en strategi tjur sprids med en " bear spread " strategi , och använder tre olika lösenpris . Till exempel , en typ av " Fjäril Spread " köpa ett samtal ( säljoption) till den lägsta ( högsta ) lösenpris , och samtidigt sälja två samtal ( lägga ) På en högre ( lägre ) lösenpris , och därefter en slutlig samtal ( lägg ) möjlighet till en ännu högre ( lägre ) lösenpris .

9 Iron Condor

En ännu mer intressant strategi är Iron Condor . I denna strategi , håller investeraren samtidigt en lång och en kort position i två olika strypa strategier . Den " Iron Condor " är en ganska komplex strategi som definitivt tar tid att lära sig det och öva att behärska dem .

10th Iron Butterfly

Den sista alternativ strategi är Iron Butterfly . I denna strategi , är en investerare antingen en lång eller kort " bredbent " kombinerat med den samtidiga köp eller försäljning av en " strypa " . Även om det liknar en " butterfly spread " denna strategi är annorlunda eftersom den använder både samtal och sätter i motsats till varandra . Vinst och förlust är både begränsat inom ett visst intervall , beroende på lösenpriset för de alternativ som används . Investerare använder ofta alternativ " out of the money " i ett försök att minska kostnaderna och för att begränsa risken .

 
 
Bild
En option är ett finansiellt kontrakt som ger köparen rätt men inte skyldighet , att köpa eller sälja en underliggande tillgång till ett förutbestämt pris inom en viss tidsram . En upp-ner - handel är en fast avkastning alternativ eftersom det bara finns två möjliga utfall som upplevs i sin helhet i början av kontraktet .
Vi talar om upp - ned handeln , när en köpare ingår ett avtal om att köpa en underliggande tillgång till ett förutbestämt pris vid en förutbestämd tidpunkt i framtiden . Ägaren köper själva tillgången , men möjlighet att köpa det . Det fasta pris som ägaren köper eller säljer det , är känd som lösenpriset . I Up - Down Handel av den potentiella vinsten eller förlusten i början av kontraktet är känd och det bestäms av det belopp som investerats av ägarna . Så det finns bara två möjliga utfall : förfaller optionen i pengarna och ägaren erhåller värdet av den framgångsrika kontrakt eller förfaller optionen ut pengarna och ägaren får ingenting , och han har den skada han har betalat ett pris .

Undersök underliggande
Detta kan eller inte kan vara en tillgång , en tillgång , dess investering i vanlig bemärkelse , utan hänvisar till det som kommer att avgöra om ditt kontrakt löper ut i eller utanför pengarna . Kontraktet kan se ut " Betala $ 100 om S & P 500 Index stänger 2012-2000 . " Vissa förutsägelse marknader erbjuda avtal grundar sig på politiska , meteorologi eller andra icke - finansiella frågor som om Higgs boson partikel kommer att dyka upp i slutet av 2013 eller inte . Marknadsvärdet på en upp -och-ner - handel är direkt relaterad till sannolikheten att det löper ut i pengar , skall beaktas ( oftast mindre) justering för andra faktorer såsom tidsvärdet av pengar , skatter och provisioner . The Black - Scholes modell för prissättning alternativ som kan övervägas om deras antaganden är giltiga och volatiliteten i den underliggande tillgången är känd .
Bestäm om alternativet är dyr eller under angivna priset är tillräckligt för att agera på det
När det är under priset , placera ett erbjudande att köpa , om det är prissatt för att sälja . Aktiemarknaden kan inte sannolikt att göra dig naken blankning , men bör tillåta blankning , om du har tillräckligt med pengar på ditt konto . I binära optioner en täckt kort försäljning är synonymt med en köpoption för " Resultat A " och en för " Not A " vars totala värde är konstant , sedan sälja dem med vilka de tror att det är för dyrt .
Övervaka dina alternativ och den underliggande tillgången efter köpet
Du kan välja att hålla det till slutet eller sälja till en annan investerare innan .
viktiga varningar
• Innan du väljer en plattform som du vill handla binära optioner , besluta vilken myndighet , om något , de regleras . Några av de förordningar investerarskydd som du regleras av en sekund , skulle SIPC försäkrade mäkleri förvänta , kanske saknas . Särskilt uppmärksamma deras regler ( eller brist därav ) påverkar vad insiderhandel och dess tvistlösningsförfaranden .
• Det finns ingen anledning att välja en binär investering alternativ som ger en partiell återbetalning alternativ på den änden av pengar . Detta är bara en marknadsföring gimmick . Någon som är villig för $ 100 en option att sälja , är värd 15 om den förlorar eller $ 170 att vara värt det om man vinner , bör också vara beredd att sälja för $ 85 , ett alternativ som $ 155 är värt det om hon vinner och gör det enkelt $ 15 du är skyldig dig ändå .
• Se upp för handelsplattformar som suddar ut gränsen mellan investeringar , handel och spel . Alla dessa aktiviteter är bra , men inte spela med din investering pengar , bara för att någon använder språket i investeringsbanker för att beskriva en chansning .

 
 
Bild
Marknaden själv känner bara så mycket om en Doji eller något annat diagram eller ljus formation som deltagarna själva och tro mig , gå till det stora antalet marknadsaktörer och stänga sina positioner från olika och ofta irrationella skäl . Dessa är de signaler som du bara söker i de flesta fall .

Som du kan anta , därför att inga verktyg eller perspektiv som ställs på valutamarknaden från utsidan , kan du vara en hjälp att göra din handel beslut ?

Men hur gör man vinster i valutahandel ?

Innan jag kommer nära dig hur du ska titta på marknader i framtiden , skulle jag vilja ge dig några råd . Försök att inkludera följande synpunkter som nyfödd som uppfattar sin omgivning för första gången .

Försök för ett ögonblick att glömma allt du har lärt dig hittills om valutahandel . Först då blir det möjligt för dig att titta på marknaden öppet sinne och ett helt nytt perspektiv .

Egenskaperna för marknadsrörelser i Forex Trading

När du har frigjort ditt pris diagram för alla Forex indikatorer eller andra saker som skulle kunna skapa en skenmanöver , kommer du att se att priset går till de olika mönster som ständigt förändras .

Ett scenario kan vara , till exempel , att priset är initialt i en grund uppåtgående rörelse med högre toppar och högre dalar . Då plötsligt något utlöser en förändring i riktning och marknaden faller mycket snabbt i en brant nedåtgående rörelse under den punkt vid vilken den tidigare nämnda uppåtgående rörelse har börjat att flytta i sidled för en stund .

I detta exempel är tre olika typer av prisrörelser beskrivs , vilka erbjuder möjligheter på sitt eget sätt , valutahandel för att generera vinst .

 
 
Bild
1 Hög avkastning med liten användning
Privata investerare söker en attraktiv marknad med högsta möjliga avkastning, inte komma över idag på Forex marknaden.

På grund av den höga belåningen som är möjliga i Forex trading, kan det ibland ske med användning på 100 euro, en vinst på 10.000 euro.
låga startkapital som krävs
2 Snabbare än framgångar med aktier
Om du bestämmer dig för att handla med Forex och förbereda därefter före handel, med samma kapital kan tjäna mer pengar snabbare och med valutor som aktier.

stabil investering plattform, nästan oberoende av andra marknader
möjligt även när priserna faller vinster
Medan endast existerar i vinst aktiehandeln möjligheter när priserna stiger, kan valutahandel tjäna pengar även med fallande priser. Med betydligt lägre kapitalkostnader stora vinster är möjliga.

3 Andra intäkter eller ekonomiskt oberoende
Med stöd av motsvarande plattform för Forex trading kan nu nästan alla kommer att lära sig att handeln Forex.

fungerar oberoende av plats och tid
med stor framgång, är finansiellt oberoende ens möjligt
Behöver inte speciella färdigheter eller kvalifikationer dig. Om du investerar lite tid och behandlat ämnet, kan vara antingen deltid eller heltid handlare forex oberoende av tid och plats. För nybörjare är det sociala handel särskilt intressant, där du helt enkelt kopiera strategier för experter.

 
 
Bild
På den finansiella marknaden finns sällsynta objekt eller projekt som har upplevt stora folkliga framgång efter ett par år . Det är vanligtvis dystra förutsägelser i körningen , vilket säkerställer att olika finansiella alternativ eller alternativ handel inte kan råda . Även med de binära optioner , har det funnits Domedagsvisionerna och åsikter , som var av den uppfattningen att handeln med dessa " exotiska form av handel " i slutändan är ett rent slöseri med pengar . Risken är för hög, är utbytet för låg. Men trots alla profetior om undergång , är det binära alternativ handel anses idag som nummer 1 alternativ

De exotiska handel instrument

De binära optioner beskrivs som modern och framför allt enkla instrument för handel som tillämpas konsekvent snabb takt . Även som namnet antyder , binära optioner är ett enkelt och smidigt sätt , så att även nybörjare eller nykomling kan göra någonting med . Eftersom namnet visar ( binärt ) att det bara finns två möjligheter . Antingen uppåt eller nedåt. Antingen du vinner eller förlorar . Och uppstår när det faktum att du vinner , så snyggt . I slutändan är näringsidkaren upptagen eller för att ge sina råd på om priset stiger eller faller . En enkel modell med vilken man kan konsekvent vinna en massa pengar . Olika mäklare erbjuder de binära optioner redan . Om priset , då näringsidkaren beslutar om en köpoption . Om näringsidkaren tror att priset går ner , då han bör välja den säljoption . Det är det i slutändan . Sedan måste vi vänta och hoppas att du är ordentligt placerad .

Prishöjningar - prisfall - för vad du väljer

Binära optioner är speciellt lämplig för de människor som har en känsla för prisutvecklingen . Självklart ska du också följa Daily News som en näringsidkare och också fungera igen på dagen . Endast om den erforderliga kunskapen är närvarande , kan framgång dras . Det betyder också att man i första hand bör handla endast med binära optioner med dig också bekant . Urvalet är enormt . Vare råa eller valutor - varje mäklare erbjuder på otaliga sätt . Dessutom kan den tid och varaktighet ställas in individuellt . Priset i respektive riktning ändras inom en månad , eller åtminstone inom de närmaste 60 sekunderna ?

De framgångsrika affärsmän håller tålamod

En bra handlare är en fredlig näringsidkare . Vem kommer att hantera frågan snabbt märka att flera " idiotsäkert " strategier , i praktiken , är inte idiotsäkert . Först när näringsidkaren bevisar tålamod och konsekvent också alltid aktuellt i området är ekonomiska , kan det förbli framgångsrika . Dessutom bör den egen handel dagbok skapas, där framgångar som misslyckanden dokumenteras. Så du kan , till exempel " en samma misstag igen " undvika . Näringsidkaren bör också välja en ansedd mäklarfirma och inte frestas . Riskera lite , få en hel del som har mottot för varje företag i binära optioner kan bli . Slogans som " Kingdom inom 24 timmar " eller " omedelbart blir ekonomiskt oberoende " , men är bara window dressing och visa tvivelaktiga marknadsföringsstrategier , vilket unsettle näringsidkare , men inte om de är inom ett dygn rika .

 
 
 
 
 

  Författare

  Mitt namn är Erik och jag är en näringsidkare. Jag älskar att visa människor hur handeln och tjäna pengar på nätet med binära optioner!

  Arkiv

  September 2013

  Kategorier

  Alle

   Kontakt