Bild
En option är ett finansiellt kontrakt som ger köparen rätt men inte skyldighet , att köpa eller sälja en underliggande tillgång till ett förutbestämt pris inom en viss tidsram . En upp-ner - handel är en fast avkastning alternativ eftersom det bara finns två möjliga utfall som upplevs i sin helhet i början av kontraktet .
Vi talar om upp - ned handeln , när en köpare ingår ett avtal om att köpa en underliggande tillgång till ett förutbestämt pris vid en förutbestämd tidpunkt i framtiden . Ägaren köper själva tillgången , men möjlighet att köpa det . Det fasta pris som ägaren köper eller säljer det , är känd som lösenpriset . I Up - Down Handel av den potentiella vinsten eller förlusten i början av kontraktet är känd och det bestäms av det belopp som investerats av ägarna . Så det finns bara två möjliga utfall : förfaller optionen i pengarna och ägaren erhåller värdet av den framgångsrika kontrakt eller förfaller optionen ut pengarna och ägaren får ingenting , och han har den skada han har betalat ett pris .

Undersök underliggande
Detta kan eller inte kan vara en tillgång , en tillgång , dess investering i vanlig bemärkelse , utan hänvisar till det som kommer att avgöra om ditt kontrakt löper ut i eller utanför pengarna . Kontraktet kan se ut " Betala $ 100 om S & P 500 Index stänger 2012-2000 . " Vissa förutsägelse marknader erbjuda avtal grundar sig på politiska , meteorologi eller andra icke - finansiella frågor som om Higgs boson partikel kommer att dyka upp i slutet av 2013 eller inte . Marknadsvärdet på en upp -och-ner - handel är direkt relaterad till sannolikheten att det löper ut i pengar , skall beaktas ( oftast mindre) justering för andra faktorer såsom tidsvärdet av pengar , skatter och provisioner . The Black - Scholes modell för prissättning alternativ som kan övervägas om deras antaganden är giltiga och volatiliteten i den underliggande tillgången är känd .
Bestäm om alternativet är dyr eller under angivna priset är tillräckligt för att agera på det
När det är under priset , placera ett erbjudande att köpa , om det är prissatt för att sälja . Aktiemarknaden kan inte sannolikt att göra dig naken blankning , men bör tillåta blankning , om du har tillräckligt med pengar på ditt konto . I binära optioner en täckt kort försäljning är synonymt med en köpoption för " Resultat A " och en för " Not A " vars totala värde är konstant , sedan sälja dem med vilka de tror att det är för dyrt .
Övervaka dina alternativ och den underliggande tillgången efter köpet
Du kan välja att hålla det till slutet eller sälja till en annan investerare innan .
viktiga varningar
• Innan du väljer en plattform som du vill handla binära optioner , besluta vilken myndighet , om något , de regleras . Några av de förordningar investerarskydd som du regleras av en sekund , skulle SIPC försäkrade mäkleri förvänta , kanske saknas . Särskilt uppmärksamma deras regler ( eller brist därav ) påverkar vad insiderhandel och dess tvistlösningsförfaranden .
• Det finns ingen anledning att välja en binär investering alternativ som ger en partiell återbetalning alternativ på den änden av pengar . Detta är bara en marknadsföring gimmick . Någon som är villig för $ 100 en option att sälja , är värd 15 om den förlorar eller $ 170 att vara värt det om man vinner , bör också vara beredd att sälja för $ 85 , ett alternativ som $ 155 är värt det om hon vinner och gör det enkelt $ 15 du är skyldig dig ändå .
• Se upp för handelsplattformar som suddar ut gränsen mellan investeringar , handel och spel . Alla dessa aktiviteter är bra , men inte spela med din investering pengar , bara för att någon använder språket i investeringsbanker för att beskriva en chansning .

 


Comments
Leave a Reply

  Författare

  Mitt namn är Erik och jag är en näringsidkare. Jag älskar att visa människor hur handeln och tjäna pengar på nätet med binära optioner!

  Arkiv

  September 2013

  Kategorier

  Alle

   Kontakt